Jdi na obsah Jdi na menu
 


spiderman

8. 2. 2007

Pavouk-mužské rané povídky zoraly půdu tím, že pokouší se se vztahovat ke čtenářům s charakterem teenaged, který není sidekick ale hrdina sám, a kdo vyrovná jeho osobní boje s jeho hrdinskými činy. Během těch let, pavouk-muž se objevil v mnoha médiích, včetně několik oživil série, denní nedělní kreslené seriály a dva velmi úspěšné filmy, s třetinou připravenou debutovat v roce 2007. Jeho popularita rostla protože jeho debutovat; dnes on mohl velmi dobře být nejpopulárnější superhrdina světa.

Marvel vydával mnoho pokračující komické edice představovat charakter, první a série vlajkové lodi být užastný pavoučí muž . Protože jeho debutovat, Peter Parker rostl od plachého vysokého školního studenta k ustaranému vysokoškolákovi k vdanému profesionálovi. Fanoušci dělají disky zda nebo ne velmi tématická esence něj byla držená ačkoli, zatímco on stárl.

Charakter byl vytvořen spisovatelem/editorem Stan Lee a umělec/cowriter Stevea Ditko, a pár produkoval 38 záležitostí Ohromení. Neshoda nad příběhem vedla k Ditko opouštět titul po tom bodě. On byl nahrazený penciller John Romita kdo objasnil Leeovy příběhy na několik let. Ačkoli někteří si mysleli, že kvalita psaní klesla, série stala se více a populárnější. [pochvalná zmínka   potřebovaný]




Obrazek



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář